Durankulak.Net

Български - English - Romana - Deutch - Русский

Menu Principale
IMOBILIARE: INTREBARE SI RASPUNS la  Durankulak.Net

   INTREBARE SI RASPUNS

Q: “Care sunt costurile implicate in achizitionarea unei proprietati in Bulgaria?”
A:
Onorariile si comisioanele noastre de agent sunt urmatoarele:
- Comisionul de agent: pentru fiecare proprietate achizitionata cu ajutorul si asistenta noastra este doar 3 % din pretul de achizitie sau minim 500 euro. Comisionul nostru se plateste atunci cand s-a semnat contractul preliminar si s-a platit depozitul pentru achizitionarea proprietatii.
- Alte cheltuieli: in functie de fiecare proprietate exista si alte cheltuieli ca: onorariul notarului, taxe pentru achizitionarea proprietatii, timbre obligatorii, etc. Aceste cheltuieli aditionale sunt foarte mici. De exemplu pentru o casa la tara acestea variaza intre 300-400 euro. Aceste cheltuieli trebuiesc platite separat de catre comparator.
- Taxele de inregistrare ale firmei bulgare: 800 euro cu totul inclus!

Q: “Exista restrictii pentru cumparatori straini in Bulgaria?”
A:
Bulgaria a avut una dintre cele mai generoase legislatii din zona pentru invstitorii straini. Daca cetateni straini doresc sa cumpere proprietati in Bulgaria ei trebuie sa se inregistreze ca o companie bulgara (lucru la care va asistam). Odata compania inregistrata, de obicei de tipul SRL, se poate achizitiona orice proprietate in numele companiei. De aceea, cand vorbim despre proprietatile imobiliare bulgare cu teren, cel mai popular si preferat mod de a deveni proprietar imobiliar ca nerezident este de a deschide o firma care va fi stapanul proprietatii.

Noi suntem aici pentru a ajuta si organiza intregul process de achizitie pentru dvs de la inceput si pana la capat. Serviciul va fi preluat de un jurist bulgar, expert in proprietati bulgare si de specialisti care va vor acorda ajutor professional in domeniul in care aveti nevoie, incluzand:
- Inregistrarea unor companii mixte si companii straine;
- Cel mai bun raport intre pret si calitate a proprietatilor imobiliare achizitionate obtinut de negociatori profesionali ;
- Administrarea si intretinerea proprietatilor imobiliare;
- Aranjamentele calatoriei cand programati vizualizari ale proprietatilor in Bulgaria;
- Consiliere pe orice tema care va atrage atentia.

Q: “Cat de usor este sa achizitionez o proprietate in Bulgaria?”
A:
Achizitia unei proprietati in Bulgaria este in general un proces simplu. Singurul factor foarte important este sa va asigurati ca folositi serviciile unei firme cu experienta in proprietati imobiliare. Vom fi bucurosi daca veti alege firma noastra care sa se ocupe de cererile dvs si prin urmare va vom reprezenta in calitate de client.

Daca mai aveti si alte intrebari privind cumpararea unei proprietati in frumoasele regiuni ale Bulgariei – nu ezitati sa ne contactati.

Serviciile noastre includ:
- Servicii de agenturare si consultanta in cumpararea, vanzarea si inchirierea proprietatilor
- Cautarea unei proprietati in Bulgaria in acord cu cererile si bugetul dvs
- Cazare
- Consultanta legislativa cu juristul si inregistrarea companiei
- Servicii bancare
- Asigurari

Dupa serviciile de vanzare:
- constructii de cladiri
- design interior si de mobilier
- intretinere, administrare si servicii de inchiriere
- servicii de contabilitate
- sfaturi profesionale in vanzarea si comercializarea proprietatii, etc

Servicii turistice:
- informare turistica
- rezervari si excursii in Bulgaria
- organizare de seminarii, congrese, intalniri de afaceri si celebrari familiare
- organizarea la cerere de evenimente individuale sau de grup,
- excursii generale si specializate la locurile de atractie turistica
- transport

Q: “Imi pot inchiria proprietatea in Bulgaria?”
A:
Da, este normal ca un client sa-si doreasca inchirierea pe termen lung a proprietatii odata achizitionate pentru a acoperi cheltuielile cu ipoteca sau sa inceapa sa obtina profit. Piata chiriilor pentru unele tipuri de proprietati cu greu face fata cererii, de aceea ratele chiriilor au devenit substantial de mari. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii legate de acest subiect.

Q: “Doresc sa cumpar si care e urmatorul pas?”
A:
Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Q: “As vrea sa programez o vizita de prospectie cu firma dvs, cum trebuie sa va instiintez?”
A:
Simplu, sunati sau trimiteti un email cu itinerariul calatoriei si noi ne vom stradui sa va facem rezervarea de cazare. Putem aranja de obicei o vizita de prospectie in cateva zile de la notificare. Totusi in anumite perioade, in special de Craciun si Paste vom solicita mai mult timp pentru a ne asigura daca exista disponibilitate de cazare.

IMOBILIARE: OFERTE SI PRETURI >>>


 
BULGARIA LAKUL DURANKULAK PORTAL IMOBILIARE: Mamaia Constanta Costinesti Vama Veche Durankulak Vaclino Ezerec Sabla Kavarna Balcik Albena Kranevo
Design   |   Home   |   WebCam